QUI SÓC?

Fa uns anys quan em plantejava qui sóc, era fàcil enumerar: sóc fotògrafa, videògrafa, dissenyadora,… El pas del temps t’ensenya que som molt més que un títol en un paper. Així que ara m’identifico molt més dient que  fotografio vides, que capto essències, que ajudo a reviure emocions … Que miro, observo, veig i capturo. Perquè el valor d’una feina no ve dels mèrits que hagis aconseguit sinó en tot allò que transmets i provoques en cada nou projecte.

Fotograf Banyoles Irene Serrat
Fotograf Banyoles Irene Serrat

Els meus amics em defineixen com una persona emprenedora, valenta i apassionada amb totes les feines que faig i m’encarreguen. Tinc la sort de dir que m’encanta la meva feina, m’apassionen les persones i les històries que amaguen. M’agrada ser sincera i transparent, complidora i pràctica, curiosa i sensible, vital i enèrgica… I que cada foto estigui feta des del cor.

Cada retrat atrapa un moment irrepetible que ens ajuda a recordar qui som, o qui érem, i a explicar-ho als nostres éssers estimats. Cada àlbum de fotografies és un llibre d’història, de la història més íntima, la que ens toca de més a prop. Una foto capta un instant present que esdevé passat, i el que és millor, conserva un passat que perdurarà en el temps. La memòria de la nostra vida per sempre viva gràcies a la fotografia.

Aquesta és la meva historia, quina és la teva?

Comencem l’aventura !