Un any més tenim el Nadal ben a prop, i m’encantaria poder fotografiar les vostres famílies. El temps passa molt ràpid, és bonic veure com els vostres petits es van fent grans any rere any.

La dissenyadora Sandra Prat ens ha preparat un decorat de Nadal ambientat en una habitació, dormitori. El propòsit d’aquest nadal és que compartiu moments íntims. Us demanarem que porteu un peluix, el conte preferit, un instrument, etc. les coses que els nens i nenes estimin de casa vostre.

Podeu veure exemples de com van ser les sessions del 2016 i 2017 per fer-vos una idea  (clicant a sobre l’any) . Les sessions son desenfadades i tendres, deixem al nen ser lliure: Saltar, riure, estirar-se, etc. i aquest any encara ho serà més! Sempre us podem orientar però intentem que sigueu vosaltres els que aporteu caràcter a la sessió. Que l’infant sigui el que decideixi com i a on posar-se.

ELS PACKS
4 packs per escollir

BLANC
20 minuts de sessió
6 fotos digitals
Preu: 50 €

ROS
30 minuts de sessió
12 fotos digitals
Preu: 80 €

NEGRE
45 minuts de sessió
24 fotos digitals
10 imatges impreses 10×15
Preu: 110 €

NEGRE PLUS
45 minuts de sessió
24 fotos digitals
10 imatges impreses 10×15
àlbum 21×21, 16 pàgines
Preu: 190 €

 

COM FUNCIONA?

Només es faran les fotografies durant 7 dies: dijous 8 , divendres 9 , dissabte 10, diumenge 11, dilluns 12, dimarts 13 i dimecres 14 de Novembre de 2018.

Ampliem dates!

Divendres 23 de Novembre a la tarda, i Dissabte 24 al matí.

Consulteu la disponibilitat aquí

Les sessions van destinades principalment als més petits de casa. Es podran fer fotos només dels nens, amb els pares o les combinacions que vosaltres vulgueu. També està obert a només adults.

Les sessions son breus i continuades una darrere l’altre, es prega puntualitat. D’aquesta manera podré estar 100% per vosaltres durant l’estona que duri la vostra sessió.

HORARIS

Es preferible que si podeu vingueu entre setmana que és quan hi ha menys gent i està més tranquil.

Divendres: 15:00 h. a 20 h.

Dissabte: 9:oo h. a 14 h.

 

RESERVA

Per formalitzar la reserva heu d’omplir el següent formulari:

 

*** En dos dies rebràs la invitació, si veus que no t’he contestat envia’m un e-mail a info@ireneserrat.com , a vegades poden haver-hi problemes informàtics o de xarxa.

COM ANEM VESTITS ?

Aneu vestits com us sentiu més còmodes. El millor es que aneu vestits com soleu anar normalment estareu més naturals.

Es recomana que tots els membres de la família, tan pares com germans que surtin a les fotografies vagin conjuntats. És a dir d’un color semblant, o predomini de la gamma de vermells, o combinació de vermells i verds, etc. Això farà que les fotos quedin més homogènies i més boniques.

Aquest any al ser ambientat en una habitació pot quedar molt xulo utilitzar algun pijama divertit o roba còmode d’estar a casa. Moltes fotografies sortiran sense sabates, penseu en portar mitjons bonics

Podeu portar el que vulgueu de casa per fer més personal la sessió. Com peluixos, contes, diademes, barrets, etc. No calen moltes coses només una d’elles o cap, aquí tenim coses.Si es fa amb nens molt petits deixeu que portin alguna joguina o el seu nino preferit , els hi donarà tranquil·litat i seguretat.

 

COM S’ENTREGUEN LES FOTOGRAFIES?

Les fotografies entregades seran editades segons el criteri i l’estil de la fotògrafa.

L’ entrega de fotografies digitals es farà via e-mail al contacte que faciliteu, en un termini inferior a 7 dies.

Es pujaran totes les fotografies contractades segons el pack a una galeria On-line de Smugsmug, amb un enllaç privat per a cada client on podran escollir les que us voleu quedar.

Les fotografies seran entregades en alta resolució , per a poder fer les còpies o ampliacions que vulguis.

 

CONDICIONS

Les sessions son per un màxim de 5 persones entre adults i nens.

Les anul·lacions s’han de realitzar almenys 48 hores abans de l’hora concretada per poder donar aquesta hora a altres possibles famílies interessades.

El pagament es realitzarà en efectiu a l’inici de la sessió.

No s’admeten animals.

Ensenyar les fotografies a futurs clients es la base de la nostra feina i una eina molt important per la difusió .

Us agraeixo el fet de poder fer difussió de les fotografies a la web. En el moment de la sessió, si el client no especifica el contrari, accepta aquesta possibilitat.