Un any més tenim el Nadal ben a prop, i m’encantaria poder fotografiar les vostres famílies. El temps passa molt ràpid, és bonic veure com els vostres petits es van fent grans any rere any.

L’ equip de A flor de pell ens ha preparat un decorat de Nadal ambientat en un bosc d’hivern. El propòsit d’aquest nadal és que compartiu moments salvatges. Us demanarem que porteu roba que portaríeu per anar a bosc: jerseis de llana, gorros, etc.

Podeu veure exemples de com van ser les sessions del 2016 , 2017 i 2018 per fer-vos una idea del tipus de sessió. Les sessions son desenfadades i tendres, deixem al nen ser lliure: Saltar, riure, estirar-se, etc. Sempre us podem orientar però intentem que sigueu vosaltres els que aporteu caràcter a la sessió. Que l’infant sigui el que decideixi com i a on posar-se.

COM FUNCIONA?

Les sessions van destinades principalment als més petits de casa. Es podran fer fotos només dels nens, amb els pares o les combinacions que vosaltres vulgueu. També està obert a només adults. AMB UN MÀXIM DE 5 PERSONES PER SESSIÓ. En cas de cosins s’han de demanar dues sessions seguides per les dues famílies i fer entremig la foto de cosins.

Les sessions son breus i continuades una darrere l’altre, es prega puntualitat. D’aquesta manera podré estar 100% per vosaltres durant l’estona que duri la vostra sessió.

Pack Fotografies Nadal

HORARIS

Divendres 1, divendres 8, dissabte 9, diumenge 10 , dimarts 12, dimecres 13, i dijous 14 de NOVEMBRE

RESERVA

Consulta la disponibilitat i fes la reserva en el següent enllaç. És molt fàcil i intuïtiu.

RESERVA AQUÍ

COM ANEM VESTITS ?

Aneu vestits com us sentiu més còmodes. El millor es que aneu vestits com soleu anar normalment estareu més naturals.

Es recomana que tots els membres de la família, tan pares com germans que surtin a les fotografies vagin conjuntats. És a dir d’un color semblant, o predomini de la gamma de vermells, o combinació de marrons i vermells , etc. Això farà que les fotos quedin més homogènies i més boniques.

Aquest any al ser ambientat en un bosc pot quedar molt xulo utilitzar roba d’abrigar o complements de bosc. Moltes fotografies aquest any sortiran amb sabates , penseu que siguin de conjunt també.

Si es fa amb nens molt petits deixeu que portin alguna joguina o el seu nino preferit , els hi donarà tranquil·litat i seguretat.

COM S’ENTREGUEN LES FOTOGRAFIES?

Les fotografies entregades seran editades segons el criteri i l’estil de la fotògrafa.

L’ entrega de fotografies digitals es farà via e-mail al contacte que faciliteu, en un termini inferior a 7 dies.

Es pujaran totes les fotografies de la sessió una galeria On-line amb un enllaç privat per a cada client on podran escollir les que us voleu quedar.

Un cop escollies les fotografies seran entregades en alta resolució , per a poder fer les còpies o ampliacions que vulguis.

CONDICIONS

Les sessions son per un MÀXIM DE 5 PERSONES entre adults i nens.

Les anul·lacions s’han de realitzar almenys 48 hores abans de l’hora concretada per poder donar aquesta hora a altres possibles famílies interessades.

El pagament restant es realitzarà en efectiu a l’inici de la sessió.

No s’admeten animals.

Ensenyar les fotografies a futurs clients es la base de la nostra feina i una eina molt important per la difusió .

Us agraeixo el fet de poder fer difusió de les fotografies a la web. En el moment de la sessió, si el client no especifica el contrari, accepta aquesta possibilitat.